Saturday, June 10, 2017

CPUV Nuffnang | Friso Gold dan Seri Pajam Development

BACA : Novel Kita Suka Sama Suka

Assalamualaikum !! 
안녕하세요! :)


Pekaba semua? Puasa tak? Harapnya puasa lah kan ^^

Cik Ct tumpang lalu sat na dengan post berkaitan Nuffnang kali ni. Orait, it's been awhile Cik Ct tak share apa-apa campaign from Nuff (panggilan manja buat Nuffnang). Haha, nak tak nak, kena tulis juga tentang Nuff (wpun sebelum ni macam nak merajuk dgn Nuff, baca SINI). Tapi, untukblog ini terus bertahan dengan 'tabung' yang dah lama Ct usahakan dan beri komitmen ni, kenalah tulis juga, hehehehe. *gelak sendu*

Okay, kali ni, setelah sekian lama CPUV tak menjengah Nuffnang (sebab tak aktif blogging, mood blogging = pasif sebelum ni)... Akhirnya akaun Nuff gue dapatlah juga 2 CPUV ni...


Okay, kalau tentang Friso Gold, aku yakin ramai yang tahu kan? But kalau Seri Pajam Development... Rasa-rasanya belum ramai yang tahu, kan? tapi takpe, aku kasi tahu satu per satu...

Friso Gold

Kekekeke. Disebabkan aku belum berkahwin n belum ada anak (anak sedara je yang reti jaga sebelum ni), Aku tak berapalah nak reti sangat share tentang susu formula ni. 
Sebelum ni, aku rajin la jugak baca kat blog novelis E-la Adiey yang banyak berkongsi tentang susu formula yang dikonsum oleh Qayl (baby E-la yang tomey2 tu).

Topik hot Friso Gold...

Apa yang Ct tahu, sekarang dekat Google punya top SEO, memaparkan carian website 'susu mahal tapi berkualiti' jenama Friso Gold ini ada beri peluang buat u'olls request SAMPEL PERCUMA susu jenama mereka ni.



Susu jenis apa dan bagaimana nak dapatkan sampel susu percuma ni, korang bolehlah pergi cari kat laman web Friso Gold :


***

Seri Pajam Development



Seri Pajam Development ni merupakan sebuah syarikat hartanah. Ct dah buka websitenya, menarik jugalah konsep taman perumahan yang ditampilkan. Kut2 kalau u'olls yang tengah mencari rumah idaman tu, bolehlah try survey dulu.




Nada Alam | Projek Perumahan di Nilai, Negeri Sembilan


Ini website Seri Pajam Development yup ^^





2 comments:

Dah baca post entry ni? Ace komen sikit.. ^^