Saturday, June 10, 2017

CPUV Nuffnang | Friso Gold dan Seri Pajam Development

BACA : Novel Kita Suka Sama Suka

Assalamualaikum !! 
안녕하세요! :)


Pekaba semua? Puasa tak? Harapnya puasa lah kan ^^

Cik Ct tumpang lalu sat na dengan post berkaitan Nuffnang kali ni. Orait, it's been awhile Cik Ct tak share apa-apa campaign from Nuff (panggilan manja buat Nuffnang). Haha, nak tak nak, kena tulis juga tentang Nuff (wpun sebelum ni macam nak merajuk dgn Nuff, baca SINI). Tapi, untukblog ini terus bertahan dengan 'tabung' yang dah lama Ct usahakan dan beri komitmen ni, kenalah tulis juga, hehehehe. *gelak sendu*

Okay, kali ni, setelah sekian lama CPUV tak menjengah Nuffnang (sebab tak aktif blogging, mood blogging = pasif sebelum ni)... Akhirnya akaun Nuff gue dapatlah juga 2 CPUV ni...


Okay, kalau tentang Friso Gold, aku yakin ramai yang tahu kan? But kalau Seri Pajam Development... Rasa-rasanya belum ramai yang tahu, kan? tapi takpe, aku kasi tahu satu per satu...

Friso Gold

Kekekeke. Disebabkan aku belum berkahwin n belum ada anak (anak sedara je yang reti jaga sebelum ni), Aku tak berapalah nak reti sangat share tentang susu formula ni. 
Sebelum ni, aku rajin la jugak baca kat blog novelis E-la Adiey yang banyak berkongsi tentang susu formula yang dikonsum oleh Qayl (baby E-la yang tomey2 tu).

Topik hot Friso Gold...

Thursday, June 8, 2017

Contest #ReviewSKB Sudah Ditutup ! Nantikan Contest Kedua Selepas Ramadhan

BACA : Novel Kita Suka Sama Suka

Assalamualaikum n Annyeong !

Salam Ramadhan buat semua ! ^^

Haaa, Puasa tak hari ni? Cik Ct harap semuaanya berpuasa cukuplah ya... Melainkan yang ada 'uzur' (uzur syari'e atau yang betul2 sakit ekkk, takmooo yang buat2 uzur tu.. ahaahaha)

Okay, kali ni Ct tak akan berceloteh panjang... Cuma nak bagitahu satu yang penting ni je..

Buat yang sedia maklum, siapa yang memang dah follow post yang sebelum ni,
Cik Ct ada share tentang CONTEST #REVIEWSKB  kan?

Namun... sayang-sayang Cik Ct semuanya...

Adalah dimaklumkan yang contest tersebut telah pun..... 


DITUTUP ! 

Ngeee... maka dengan ini Ct nak umumkan pemenang bagi contest ini.....