Sunday, May 28, 2017

Part 2 | #ReviewSKB : Contest "Jom Review!"

BACA : Novel Kita Suka Sama Suka





Assalamualaikum n Annyeong !

Fiuuu, first of all, sebelum kita mulakan, Cik Ct terlebih dulu nak ucapkan...

Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak 1438 H



Haaa, uolls puasa tak? Kalau tak puasa, tak boleh raya ! Hahaha gursu² je...
Sebenarnya ada hal lain yang Ct nak sampaikan... Bersempena bulan puasa Ramadhan yang dah makin nak dekat ni jugaklah, Ct kena cepat-cepat kongsikan perkara ni kat uolls.. T_T (suka buat announcement last minute kat blog ! *that's so me!*)

Apa yang Cik Ct eager sangat nak bagi tahu adalah.........................................................

Tuesday, May 23, 2017

Part 1 | Antologi Cerpen Setulus Kasih Buatmu Akhirnya Berjaya Dibukukan !

BACA : Novel Kita Suka Sama Suka



ANTOLOGI CERPEN SETULUS KASIH BUATMU | AKHIRNYA BERJAYA DIBUKUKAN !

Assalamualaikum n Annyeong ! ^^

Lama kan Ct tak post apa-apa di blog ni. Hehe, maaf ya buat yang menanti apa2 entri berkaitan cerita2 yang Ct tulis tapi tertangguh tu.. Tak ada sambungan lagi... Huhuu..

Alright, this is the time I would like to announce this ! ^^


Official cover of #AntologiSKB | Kaver kulit buku rasmi Antologi SKB

Lawa kan 'cover' buku antologi ni? Big thanks buat kakak novelis yang telah berjaya menghasilkan antologi ini dalam bentuk naskhah buku bercetak, iaitu Kak Afifah Yusof ; beliau turut dikenali dengan nama Nuriffa dalam beberapa karya novel2 beliau. Ok, next time insya-ALLAH jika ada kesempatan, Ct akan kongsikan pula novel-novel Kak Afi ya ^^

Sekarang berbalik kepada topik Antologi SKB~

Seperti tajuk di atas, akhirnya projek yang telah dirancang daripada tahun 2015 ni (kalau tak silap) berjaya dilaksanakan jua! Yeay!! Alhamdulillah, syukur sangat..! Berakhir sudah penantian suatu penyeksaan. Hehe.

Ini kaver lama di post yang pernah Ct share pada 2015 masa projek ini baru dirancang...
(Sekarang lain, penulis pun ada yang berubah ^^)



Ada Apa Dengan ...


Antologi Cerpen Setulus Kasih Buatmu ?