SweetMuslimah.com







Monday, October 12, 2015

7 CPUV Nuffnang Bergolek~

BACA : Novel Kita Suka Sama Suka

Assalamualaikum n hai...

Hahaha. Lama dah tak bukak blog n membebel kat sini. Macam lama sangat kan... Seminggu lebih aje pun kan. Haha, tapi seminggu lebih tu pun agak menyeksakan jiwa raga bagi aku yang suka cuci2 mata n baca berita kat blog. Tapi nak buat macam mana, tengah terikat nak siapkan satu cerita yang sudah dilamar oleh publisher, jadi aku rehatlah kejap dari dunia blogging dan fokus pada manuskrip tu.... Doakan cerita aku tu publishernya terima n dimurahkan rezeki dapat terbit dan cetak dalam bentuk novel pulak yea~...^_^

Okay... Hahaha, dek dah terlalu lama aku tak blogging ni kan, tak sangka ada juga blogger yg sudi singgah dan tinggalkan jejak di sini.. tak lupa yang Follow kat blog n google+ saya... 

maaf la dears semua... cheq xdapat nak check siapa yg follow direct dari Home blog sbb widget nya tak muncul bila cheq bukak kat browser Google Chrome ni... huhuu... jadi maafkan saya tak dpt nk view siapa anda...

Tapi dapat tangkap se dua, sis Zie Azi / Suzie , Atie,  Zara Nabilah , Nad , iliasya n ramai lagi... hehehe.. thanks semua...

Tapi yg bestnya... Even trafik agak merudum bila Ct tak dapat on seminggu ni, Nuffnang still bagi CPUV... Ahakkkkssss... Thanks NuffnangMY  ! ^^










N yg buat Ct makin happy bila Ct masih diberi peluang oleh Nuffnang untuk 7 CPUV lagi tu yang dah berjoget2 kat Earnings.. Alhamdulillah, rezeki bulan Oktober~^^

6 CPUV utk bulan 10, setakat ini~Ahhakkss. TQ Nuffnang~^^



6 CPUV yang Ct baru dapat ni ... Hurmmm... Ada :

  • Magnum White Almond

Hurmmm, aiskrim Magnum perisa baru... Nak try dulu la nanti baru review~^^
Macam sedapppp je...tgk iklan dia... baru tengok gambar, dah mengancammm tekak aku nim...

Image result for magnum almond white
Image result for magnum almond white
Gambar ihsan Google



Korang nak try menang hadiah best2 macam gambar bawah ni? Dengan cara Cari, Kira & Menang? Jom tengok apa terma & syaratnya dulu di SINI

klik gambar untuk details

Siapa minat golf, sure tahu yang semalam berlangsungnya pusingan akhir LGPA (pertandingan golf wanita...) anjuran Sime Darby yang berlangsung pada 8-11 Oktober 2015 lalu di Kuala Lumpur.
  Pemenag tempat pertama sudah pun diketahui...

Siapa johan bagi championship ni?

Jessica Korda dari Amerika Syarikat... 

Image for the news result

Berita lanjut di SINI. Tahniah diucapkan buat Jessica .. 

Belum ada rezeki buat negara kita nampaknya... huhhu

Kalau korang masih tak tahu apa benda ni... UforLife Launch ni satu produk insurans nyawa yang dilancarkan oleh sebuah syarikat bernama Tokio Marine. Yang aku tahu, ada satu insurans ni ditawarkan pada harga serendah RM9.85 je SEBULAN. Fuhhhh, berbaloi juga kan...

Untuk maklumat lanjut~^^ : korang try la check iklan Nuffnang yang ada display kat blog ni ke ataupun direct ke https://uforlife.com.my ~^^




N ada 1 lagi CPUV pada penghujung bulan September yang masih On Going kat My Nuffnang~^^



Hehehehe... DOVE Hair Campaign masih berjoget-joget~ ^_^

Nak tahu DOVE tengah buat kempen apa?



Rujukan ada kat :

  1. Iklan Nuffnang
  2. Dove Hair Malaysia (https://www.dovehair.com.my)


K tu aje. 



Thanks2 uolls...

Kbai. Wassalam~^^

Kalau rajin, klik le bawah ni yer~ Hehehe. Mana tahu sama2 murah rezeki~^^







No comments:

Post a Comment

Dah baca post entry ni? Ace komen sikit.. ^^