Wednesday, September 30, 2015

Oh my CPUV...

BACA : Novel Kita Suka Sama Suka


Assalamualaikum dan hai...

Hihihi.. Hihihi... Dah kenapa aku ni kan? Menggedik ketawa sendiri tak tentu pasal... Haha, eksyelli (actually) aku happy... Walaupun hari ni tak berapa sihat kesan jerebu yg dah buat IPU di Johor & Melaka naik mendadak tinggi semalam till menyebabkan semua sekolah di dua buah negeri ni ditutup, aku still happy~~^^

Alhamdulillah, masa aku tulis ni, sekitar kawasan rumah aku tengah hujan lebat..Alhamdulillah... Ni yang suka sakan sampai nak menggedik ni... Ahakssss! :p
Okay, sorry... Tak sengaja menggedik. Kenapa aku boleh jadi macam ni?
Ahahaha, kat bawah ni sebabnya...




Ahahaha, inilah sebabnya!^^

Excited mak, nak..! Kikiki~^^

Semalam check mula2 dapat yang UMobile P70 Hero Campaign tu dulu...
Then barulah dapat yg DOVE Hair Campaign tu...
N aku pun macam waa.... Ternganga sat... Alhamdulillah, rejeki...! kikiki~
Murah juga rezeki bulan September ni... Syukur syukur syukur...

Waaupun tahap penulisan aku dari segi mempromosikan iklan2 dari Nuffnang and lain2 masih di tahap K.O, tak sangka diorang masih nak bagi CPUV ni~ Huhuhu...
Mungkin dapat banyak sebab aku aktif huluq tiket lately sebab banyak yang aku tak faham...
Kalau dulu agak lambat dapat respond, sekarang Nuffnang dah alert nampaknya.. Haha, hantar tiket semalam hari ni dah dapat jawapan...

Dalam seminggu ni.. Dari 21-28 September, pada aku dah banyak jugak CPUV yg dah masuk...
Memang buat speechless habis buat aku yg masih nubis kubis ni... keh3...
Tapi tetap bersemangat balik untuk menulis review iklan dari Nuffnang...


Tengok total CPUV aku selama seminggu ni... Manalah aku tak speechless... Hahahaha~^_^




So... Sekarang ni ada 6 CPUV campaign yang menggedik kat Earnings Nuffnang aku... Syukur2...
Produk2 yang percaya nak promote kat blog aku yang tak seberapa nim :
KATE Malaysia


  1. Kate Tokyo / Kanebo Kate




    - produk kecantikan / alat solek dari Tokyo yang sudah berkembang meluas cawangannya di Malaysia~^^ Arigatou~^^

    Korang jangan lupa join tau contest ni... Esok (30/9) dah nak tutupppp~


    Psstttt... jangan lupa jugak dapatkan produk2 Kate macam eyeliner, eyebrow, foundation dsb pada potongan harga di #MyCyberSale . ^_^


    Kalau tak nak beli buat diri sendiri guna, belilah buat hadiah buat kesayanganss ke kan~^^


    **************

    Illusion
  2. Petrosains Illusion : Nothing Is As It Seems

    - Satu pameran ilusi yang diadakan di Petrosains, Suria KLCC. Bermula daripada 4 September lalu, dan dijangka dibuka hinggalah ke 10 Januari 2016. Lama kan...

    Apa yang menarik kat pameran Illusion ni?

    Well, kalau korang nak rasa 'deria' korang 'diuji' atau 'ditipu', bolehlah datang ke sini...
    Sesuai dengan temanya, 'Nothing Is As It Seems'... Tak Seperti Apa Yang kita nampak pada pandangan mata kasar...

    Ada pelbagai pameran menarik di Petronassains - Illusion ni~^^
    *aku daripada tulis review pasal PetroSains ni asyik nak salah eja ke Petronasss aje... Huarghh tensen...*

    Creating Wonder with

    Nak tahu lebih lanjut tentang pengalaman menarik di pameran Illusion ni, korang bolehlah lawati blog mereka di SINI ^^


    *********************
  3. Kaodim x Maria Elena (Maria Elena's Home Makeover)

    Yang ni Ct tak sempat nak review lelebih.. Nak tengok macam mana top blogger, Maria Elena kita ni renovate rumah beliau menggunakan khidmat Kaodim?

    Jom tengok video  kat SINI ataupun baca review dari sis Maria Elena sendiri di SINI ~^^


    ******************************
  4. The Face Shop Oil Control Water Cushion

    Nak tahu apa benda ni? Bacaan penuh kat SINI.Baca tau, jangan tak baca...  Penat cheq belajaq review leklok kat situ...


  5. Dove Hair Campaign

    Kalau korang sayangkan rambut korang... Kalau inginkan rambut yang sentiasa lembut lagi menawan... Rasa macam sedap aje dibelai, Cubalah kepada DOVE, satu rangkaian produk penjagaan diri terutamanya rambut yang tak dapat disangkal lagi keberkesanannya dan kepopularannya dalam melembutkan rambut. (cewwaaahhh, ayat aku... hahaha)

    Jangan lupa rujuk dan dapatkannya daripada DOVE kat SINI. Cepat cepat cepat, sebelum terlambat

    Lawati jua Facebook : Dove - Malaysia atau tajuk(di sebelah nombor 5) di atas untuk sebarang pertanyaan lanjut.

    Psstttt... Sorry tak sempat nak review lebih lanjut~ Ngeeee~^^



    Rambut semakin menawan, tebal beralun & kulit kepala tak lagi kering selepas menggunakan
    DOVE VOLUME & NOURISHMENT



    ************************************
  6. Umobile P70 Hero Postpaid


    PELAN PASCABAYAR HERO SEDIA MENYELAMAT


Hero Postpaid
P70
RM70/BLN
Pranggilan tanpa had kepada semua rangkaian7GB - Dipertingkatkan Kuota Data

Nak dapatkan plan hero yang menyelamatkan korang dari asyik kehabisan kuota yang membelenggu dek kemahalannya? Jom bertukar ke Umobile kalau macam tu...^^

Dengan RM70 sebulan, korang  dapat menikmati 7GB kuota data + Panggilan tanpa had ke SEMUA rangkaian! ^^
Nak tahu lebih lanjut dan berjimat dari menghabiskan RM118 untuk kuota 7GB? Jom klik SINI~^^

Ataupun layari : http://www.u.com.my/postpaid untuk penerangan lanjut! TQ~^^

Sekian, terima kasih~^^

Hingga kita berjumpa lagi di CPUV lain kali~^^


Labiu, @nuffnangMY for giving me these chances to join your great CPUV campaigns... ^_^

Gracias n labiu too dear my lovely readers~^^

Pesana terakhir... Jangan lupa ikuti novel Penghalang Bahagia di blog Ct ni yea.~^^ Salam sayang, salah ukhwah~^^

Wahhh, ngantuk* siap tulis ni pukul 2-agi dah rupa2nya...

Kbai. Wassalam. Jemput singgah n tegur lg le ye...
UHhuksss, dah baca dah jengah meh tinggalkan jejak sikit kat SINI~^^
Nanti Ct blogwalking yea... Ct akan follow balik mereka yg dah follow blog Ct ni~^^

Sekian, Thank You~^^



No comments:

Post a Comment

Dah baca post entry ni? Ace komen sikit.. ^^