Saturday, September 19, 2015

[K-Drama Info] Dr Joo Won Datang...!

BACA : Novel Kita Suka Sama Suka

Assalamualaikum n hai...

Hello, bagi peminat setia K-drama , lebih2 lagi pelakon Joo Won yang baru2 ni berlakon dalam drama medical thriller, YongPal-i (kat OneHD tulis 'The Gang Doctor'),,, 

Image result for joo won yong pal poster



Ada berita baik buat korang...

Hadam betul2 gambar bawah ni~^^



 


Okay nampak tarikh tu kan?

Hahaha...

Yeah dear...

Di bawah anjuran ONE HD...

Dr. Joo Won akan datang ke Indonesia then Singapore pulak pada Oktober ni!!!

Neomu joah hae?
Suka tak? Suka tak? Hahha.

*aku tak berapa... kenapa dia tak datang Malaysia sekali? -_-*
Dahlah aku minat dia sejak dia berlakon dalam drama Kim Takgu 5 tahun lepas :(

Siapa yg pernah tgk Joo Won oppa berlakon dalam tiap K-drama je akan faham kenapa boleh fall in love giler dgn tiap watak yg oppa ni lakonkan :(

2x dah dia bawak watak doc, tapi belum ada rezeki utk aku nak jumpa our Dr oppa ni...
Tiap kali drama baru, memang teramat kagum dgn improvement oppa ni~^^

Hurrrmmm, gwaenchanha-yooonnggg~
*sambil buat muka pasrah. haha*

Tak apa lah...

Tapi siapa yg rasa2 nak buat 'temujanji' dengan our Yong-Pal-i oppa kat Singapore or Indonesia ...

Sambil2 berdate dgn oppa, dapat gi negara seberang sekali kan...

So, korang bolehlah lawati...


Jangan lupa klik dan ikuti update di situ kalau nak cuba peluang menang peluang date dengan Dr. Joo Won kita ni...

Aku sekadar share sahaja.

Selamat mencuba~~^^

Ppali ppali! Hihi~

No comments:

Post a Comment

Dah baca post entry ni? Ace komen sikit.. ^^