SweetMuslimah.com







Tuesday, September 22, 2015

CPUV penghujung September 2015 ^^

BACA : Novel Kita Suka Sama Suka

Assalamualaikum dan hai...

Hari ni Ct nak ucapkan syukur dan terima kasih sangat sangat...
Kat u'olls yg sudi terjah blog ni then klik2 iklan Nuffnang kat blog Ct ni~^^
I really appreciate you, dear...

CPC...since I'm being a Glitterati +NuffnangMY ~^^ Bolehlah utk newbie yg jarang aktif mcm aku ni~


Jasa korang, akhirnya....


2nd CPUV ... semalam (22/9).. ahaksss... thanks! 


Hari ni ada lagi..! Alhamdulillah~^^

Setelah 'semput' dah dua bulan aku terlepas CPUV pertama tu kan...*kat gambar yg 3 terbawah tu :(

 hahaha. Akhirnya, dapat jugak CPUV bermula semalam....
Alhamdulillah kali ni dapat sekali 2 kali berturut-turut..^_^ *Labiu +NuffnangMY !*






setelah aku try improve traffic mcm ape, siap buat blog kedua bagai... *hai la aku...* belum masuk berapa aku hantar ticket kt nuffnang acane nak dpt CPUV tu...

tapi aku admit, blogging ni best jugak ek... i can improve my writing n social skills here. 

Thanks, Nuffnang n Nuffnangers n readers! ^^ 

*hehe, sorry kalau kenampakan macam ayat bodek~^^
Baru lagi kan... Hihihi

Terima kasih Nuffnangers yg klik Nuffnang kat blog aku yg tak seberapa ni even saya masih greenlite lagi dalam blogging ni... Dah setahun buat blog, baru sekarang tahu nak join...

Hehe, buat blogger baru yg nubis kubis mcm aku gak yg awal2 blur apa tu Nuffnang, nanti aku terangkan di lain kali yea... Insya-Allah..^^

Yang blogger otai2 pun banyak tlg klik & visit blog ni (n blog lg 1 yg aku dah delete...) Thanks a lot dear  +E-la Adiey (novelis yg top commenter ni.. ahaksss) n blogger2 otai #KBBA #EFG macam +Ummul Azkee  , +Mia Liana , +kak gojes , +Kakak Tiri Cinderella , +eintan nurfuzie ... Ct amat hargai kunjungan korang di sini ...^_^

Tapi malangnya...

Buat 'Nuffnangers who recently viewed my blogs'...\
Saya tak dapat nak view siapa korang lately... :(

Why?


Haha... ini sebabnya... Since aku online guna mobile data then connect thru Bluetooth hotspot, then the reception on my netbook is set to the limit :(
holll~ jadi aku tak dapat tgk dgn jelas siapa Nuffnangers yg baru melawat tapak kubur. eh tapak blog aku ni... lol. sebab dia punya loading tu last2 jadi error. huhhu.

jadi aku mohon jasa baikk, siapa yg melawat tapak sini tu, meh la tingglkan jejak kat Cbox kat hujung bawah kiri tu... TQ yea~^_^

 haha. ok tu saje untuk kali ni. sampai jumpa di lain kali~^^

Wassalam. kbai.

No comments:

Post a Comment

Dah baca post entry ni? Ace komen sikit.. ^^