Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2015

Review | The Face Shop Oil Control Water Cushion Foundation (Oil Zero Challenge)

| Review |
Assalamualaikum n hai~



[2015] Petrosains Illusion - Nothing As It Seems

| Review |



Assalamualaikum n hai~^^

Post kali ni Ct nak cerita tentang Petrosains Illusion pulak. Apa benda Illusion tu?
Haaa, meh Ct habaq maiii naaa~

The Shock... The Fear...

Assalamualaikum n hi allz.. ^^

Happy Tuesday morning .

*as I'm writing this, it's still morning here. huuhuu . instead i'm not really happy while writing these, i hope you're happy n do not have this uneasy feeling like me here. ^^
Today, I'm not sharing any kind of novel/short-story in this post . i just wanna blend my mixed feeling when i got a shock news just now .

 i just want that feeling go away . gone from my mind . because i hate this feeling . :(

[K-Drama Info] Dr Joo Won Datang...!

Assalamualaikum n hai...
Hello, bagi peminat setia K-drama , lebih2 lagi pelakon Joo Won yang baru2 ni berlakon dalam drama medical thriller, YongPal-i (kat OneHD tulis 'The Gang Doctor'),,, 

[Movie] Hotel Transylvania 2

| Upcoming movie |


The Drac pack is back for an all-new monster comedy adventure in Sony Pictures Animation’s  Hotel Transylvania 2!

Bila Semangat Menulis Hilang & Datang Kembali~~~

| cerita cik ct |
Assalamualaikum n hai semua...
Hehe, hari ni buat yang se'jarang' kalinya aku nak menulis di sini...  Menulis secara peribadi, bukan berkongsi karya cerpen ataupun karya novel yang sedang aku siapkan... Maafkan aku. Kemungkinan besar hari ini aku takkan kongsikan cerita-cerita 'imaginasi' yang aku tulis. Hari ni Ct Roxalynna hanya ingin berkongsi satu luahan. Sekadar luahan perasaan...
Sama ada korang sudi baca atau tidak, itu terpulang.. Huhhu. Yang pasti aku hari ini, menulis sebagai seorang penulis baru yg masih perlukan sokongan pembaca2 di luar sana...
Ada mata baca post ini,
Ada hati fahami...