Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2014

[2014] Pertandingan Penulisan Kreatif UMT

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Illahi... Bulan April (2014) yg lepas aku diberi peluang buat kali pertamanya mengikuti pertandingan menulis cerpen... Syukur sangat2, atas rezeki yang diberikan, aku memenangi tempat ke-3...



Dan yang paling syokkk ialah bila dapat tahu yg pemenang tempat ke-2 ialah kak Najwa Rahman, penulis novel 'Dia Imamku' dan 'Jadi Milikku'~ :)
Aku mula minat akak Najwa sejak ada kakak senior yang sama fakulti dgn aku recommend, suruh baca novel 'Dia Imamku', dan sekali tak sangka, rupa2nya kak Najwa Ulfah ni kawan kakak tu dan senior aku jugak... Cuma, bezanya kak Najwa ni student Food Tech, aku pulak course lagi satu... Tapi, kami sama-sama pelajar Sains Makanan... Wuuuu, sorry.... Just teruja sangat. Seumur hidup aku, tak pernah jumpa penulis terkenal depan-depan mata... Hehehehehehe~
Tu yg excited terlebih ni...
Maaf, gambar kak Najwa tak dapat dikongsikan, hanya fb je dpt kongsi, sbb takut langgar hak peribadi n privacy kakak yg amat …